Breidelstraat 5
8400 Oostende

059 70 28 25

Uw Gezondheid - Onze Zorg GRATIS thuislevering Oostende Open over de middag Zaterdag ganse dag open

Breidelstraat 5
8400 Oostende

059 70 28 25

Cosmetica

Dreamstime Xl 7842873

Perfecte Verzorging van Gelaat, Huid, Lichaam en Haar


Welk merk met welke kenmerken is nu het beste voor mij? Wat is het beste product voor mijn haar? Welk product geeft het minste kans op allergie? Het zijn vragen waar zowel dames als heren, oud en jong regelmatig mee worstelen.

Vraag Apotheek Piers in Oostende om advies en wij geven u de juiste analyse voor een perfecte verzorging van uw lichaam en huid.

De huid is een vitaal orgaan, net zoals het hart en de longen. Ze weerspiegelt de gezondheid. Het is het enige orgaan dat we met het blote oog nauwlettend in de gaten kunnen houden.

De huid kan droog, normaal of vet zijn. Deze condities zijn tijdelijke situaties waarin de huid kan verkeren. Door ze goed te verzorgen dragen we ons steentje bij aan de gezondheid van de huid.

Via de huid heeft de mens contact met zijn omgeving. Omgevingsfactoren hebben dus een invloed. Daarom is het erg belangrijk om de huid gezond te houden en deze te versterken.

Verschillende cosmetische merken hebben een uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten. De cosmetische producten in onze apotheek zijn vervaardigd volgens de strikte principes van de farmaceutische industrie en worden systematisch gecontroleerd.

 

Cosmetica bij Apotheek Piers in Oostende


Onze behoeftes veranderen nu we sociaal langer actief zijn, vaker blootstaan aan schadelijke zonnestralen, meer stress ervaren en meer allergieën hebben – iets wat samenhangt met een verbeterde hygiëne. We beseffen ook almaar beter hoe belangrijk een gezonde huid is. Meer en meer mensen zijn er bovendien van overtuigd dat ze een gevoelige huid hebben of dat ze nood hebben aan bijzondere en hoogwaardige verzorging.

Ons team adviseert u bij de keuze van de cosmeticaproducten met kennis van zaken. Het gedegen advies blijft essentieel. Naast de merken gespecialiseerd in dermatologie zijn er merken die meer op het genieten focussen zonder hun geloofwaardigheid op het vlak van efficiëntie en huidverdraagzaamheid te verliezen.

De consumenten verwachten heel veel op het vlak van gezondheid vandaag. Apotheek Piers in Oostende blijft op de hoogte en schoolt zich continu bij om de klanten deskundig advies te kunnen geven.