Breidelstraat 5
8400 Oostende

059 70 28 25

Uw Gezondheid - Onze Zorg GRATIS thuislevering Oostende Open over de middag Zaterdag ganse dag open

Breidelstraat 5
8400 Oostende

059 70 28 25

Voedingssupplementen

Optimale Gezondheid met Voedingssupplementen


De kennis hebben over een uitgebalanceerde voeding is niet eenvoudig. Ook de juiste hoeveelheden voedingsstoffen tot u nemen elke dag opnieuw, is soms een moeilijke taak. In functie van uw leefpatroon zou het kunnen dat er tekorten van stoffen ontstaan die voor uw lichaam noodzakelijk zijn. Voedingssupplementen dragen bij tot een evenwichtige en optimale gezondheid.

Een leven in balans is spijtig genoeg allesbehalve een evidentie daar onze samenleving en de druk op ons welzijn daar soms haaks op staan. Gelukkig zijn we als mens flexibel en kunnen we veel  verwerken. Op een gegeven moment heeft ons lichaam zijn grens bereikt.

De eerste klachten (alarmsignalen) komen op. Dit is het moment dat we moeten bijsturen, liefst door onze levenshouding aan te passen. Daar dit niet altijd mogelijk is, is het gebruik aangewezen van de betere voedingssupplementen. Deze balanceren tussen voeding en medicatie maar met zulke hoge dosering aan actieve ingrediënten dat ze effectief als geneesmiddel werken. Ze zijn niet officieel geregistreerd als geneesmiddel. Deze kunnen een therapeutisch effect uitoefenen om in balans te komen.

Alle op de markt correct geregistreerde producten kunnen in de apotheek bekomen worden en met deskundig advies begeleid worden. Apotheek Piers in Oostende kan u hierin met zijn expertise bijstaan.

Gezond Ouder Worden


Iedereen wil oud worden, en dan het liefst zonder al te veel kwaaltjes en andere lichamelijke ongemakken. Preventie is belangrijk hierin. Mensen moeten ertoe worden aangezet om meer inspanningen te plegen om zo gezond mogelijk te leven. Een gezond dieet en/of een uitgebalanceerd voedingspatroon maakt daar deel van uit. Net zoals voldoende bewegen. Maar er is méér nodig.

Niet iedereen zal het kunnen opbrengen om actief te gaan bewegen. Soms ontbreekt ook gewoon de tijd daarvoor. Onze hedendaagse voeding bevat ook onvoldoende bouw- en voedingsstoffen om ons lichaam in optimale gezondheid te houden.

Voedingssupplementen zijn noodzakelijk om het lichaam toch te geven wat het nodig heeft.

Eerst voeding en voedingssupplementen, en daarna pas medicijnen om ziekten te voorkomen en gezond oud te worden. Wij geven u graag advies in het gebruik van voedingssupplementen om uw gezondheid te ondersteunen en gezond ouder te worden.

Het vereist kennis en bijscholing die omgezet wordt in raad aan onze patiënt. Bij ons komt kwaliteit en kennis op de eerste plaats. Apotheek Piers in Oostende staat u met raad en daad bij en bekijkt samen met u welke supplementen voor uw specifieke behoefte waardevol zijn.